ÄNGELHOLM: Trafikolycka under E6 vid Höja

 

Två personbilar kolliderade av okänd anledning precis under E6 i höjd med Höja i Ängelholms kommun. Räddningstjänst, flera ambulanser och polis larmades till platsen. Vägen stängdes av helt under räddnings- och bärgningsarbetet. Skadeläget för de fyra inblandade personerna är oklart. Minst en av personbilarna fick bärgas från platsen.

Foto: Jan Emanuelsson / Topnews.se

ambulans, avstängt, bärgare, höja, olycka, personbil, polis, räddningstjänst, trafik, trafikolycka, ängelholm
Två personbilar kolliderade av okänd anledning precis under E6 i höjd med Höja i Ängelholms kommun. Räddningstjänst, flera ambulanser och polis larmades till platsen. Vägen stängdes av helt under räddnings- och bärgningsarbetet. Skadeläget för de fyra inblandade personerna är oklart. Minst en av personbilarna fick bärgas från platsen.

                                                          Foto: Jan Emanuelsson / Topnews.se

Trafikolycka under E6 vid Höja utanför Ängelholm

Trafikolycka under E6 vid Höja utanför Ängelholm Trafikolycka under E6 vid Höja utanför Ängelholm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *