EKEBY: Brand förstörde planerat asylboende

På onsdagsmorgonen vid 05-tiden larmades räddningstjänst, polis och ambulans till Allegatan i Ekeby, Bjuvs kommun.
En brand hade utbrutit i ett planerat asylboende bestående av flera baracker. Vid ankomst var flera av barackerna övertända med öppna lågor och kraftig rökutveckling.
Det fanns brandhärdar på flera olika platser så polisen misstänker att branden är anlagd. Händelsen rubriceras som mordbrand.
När brandresterna svalnat kommer polisens tekniker att undersöka platsen, som nu är avspärrad.
Ingen människa skall ha kommit till skada vid branden.

Foto: Jan Emanuelsson / Topnews.se

På onsdagsmorgonen vid 05-tiden larmades räddningstjänst, polis och ambulans till Allegatan i Ekeby, Bjuvs kommun. En brand hade utbrutit i ett planerat asylboende bestående av flera baracker. Vid ankomst var flera av barackerna övertända med öppna lågor och kraftig rökutveckling. Det fanns brandhärdar på flera olika platser så polisen misstänker att branden är anlagd. Händelsen rubriceras som mordbrand. När brandresterna svalnat kommer polisens tekniker att undersöka platsen, som nu är avspärrad. Ingen människa skall ha kommit till skada vid branden.

Foto: Jan Emanuelsson / Topnews.se

ambiulans, anlagd, asyl, boende, brand, ekeby, flykting, invandrare, polis, refugees, räddningstjänst

På onsdagsmorgonen vid 05-tiden larmades räddningstjänst, polis och ambulans till Allegatan i Ekeby, Bjuvs kommun. En brand hade utbrutit i ett planerat asylboende bestående av flera baracker. Vid ankomst var flera av barackerna övertända med öppna lågor och kraftig rökutveckling. Det fanns brandhärdar på flera olika platser så polisen misstänker att branden är anlagd. Händelsen rubriceras som mordbrand. När brandresterna svalnat kommer polisens tekniker att undersöka platsen, som nu är avspärrad. Ingen människa skall ha kommit till skada vid branden.

Foto: Jan Emanuelsson / Topnews.se

ambiulans, anlagd, asyl, boende, brand, ekeby, flykting, invandrare, polis, refugees, räddningstjänst

På onsdagsmorgonen vid 05-tiden larmades räddningstjänst, polis och ambulans till Allegatan i Ekeby, Bjuvs kommun. En brand hade utbrutit i ett planerat asylboende bestående av flera baracker. Vid ankomst var flera av barackerna övertända med öppna lågor och kraftig rökutveckling. Det fanns brandhärdar på flera olika platser så polisen misstänker att branden är anlagd. Händelsen rubriceras som mordbrand. När brandresterna svalnat kommer polisens tekniker att undersöka platsen, som nu är avspärrad. Ingen människa skall ha kommit till skada vid branden.

Foto: Jan Emanuelsson / Topnews.se

ambiulans, anlagd, asyl, boende, brand, ekeby, flykting, invandrare, polis, refugees, räddningstjänst

På onsdagsmorgonen vid 05-tiden larmades räddningstjänst, polis och ambulans till Allegatan i Ekeby, Bjuvs kommun. En brand hade utbrutit i ett planerat asylboende bestående av flera baracker. Vid ankomst var flera av barackerna övertända med öppna lågor och kraftig rökutveckling. Det fanns brandhärdar på flera olika platser så polisen misstänker att branden är anlagd. Händelsen rubriceras som mordbrand. När brandresterna svalnat kommer polisens tekniker att undersöka platsen, som nu är avspärrad. Ingen människa skall ha kommit till skada vid branden.

Foto: Jan Emanuelsson / Topnews.se

ambiulans, anlagd, asyl, boende, brand, ekeby, flykting, invandrare, polis, refugees, räddningstjänst

På onsdagsmorgonen vid 05-tiden larmades räddningstjänst, polis och ambulans till Allegatan i Ekeby, Bjuvs kommun. En brand hade utbrutit i ett planerat asylboende bestående av flera baracker. Vid ankomst var flera av barackerna övertända med öppna lågor och kraftig rökutveckling. Det fanns brandhärdar på flera olika platser så polisen misstänker att branden är anlagd. Händelsen rubriceras som mordbrand. När brandresterna svalnat kommer polisens tekniker att undersöka platsen, som nu är avspärrad. Ingen människa skall ha kommit till skada vid branden.

Foto: Jan Emanuelsson / Topnews.se

ambiulans, anlagd, asyl, boende, brand, ekeby, flykting, invandrare, polis, refugees, räddningstjänst

På onsdagsmorgonen vid 05-tiden larmades räddningstjänst, polis och ambulans till Allegatan i Ekeby, Bjuvs kommun. En brand hade utbrutit i ett planerat asylboende bestående av flera baracker. Vid ankomst var flera av barackerna övertända med öppna lågor och kraftig rökutveckling. Det fanns brandhärdar på flera olika platser så polisen misstänker att branden är anlagd. Händelsen rubriceras som mordbrand. När brandresterna svalnat kommer polisens tekniker att undersöka platsen, som nu är avspärrad. Ingen människa skall ha kommit till skada vid branden.

Foto: Jan Emanuelsson / Topnews.se

ambiulans, anlagd, asyl, boende, brand, ekeby, flykting, invandrare, polis, refugees, räddningstjänst

På onsdagsmorgonen vid 05-tiden larmades räddningstjänst, polis och ambulans till Allegatan i Ekeby, Bjuvs kommun. En brand hade utbrutit i ett planerat asylboende bestående av flera baracker. Vid ankomst var flera av barackerna övertända med öppna lågor och kraftig rökutveckling. Det fanns brandhärdar på flera olika platser så polisen misstänker att branden är anlagd. Händelsen rubriceras som mordbrand. När brandresterna svalnat kommer polisens tekniker att undersöka platsen, som nu är avspärrad. Ingen människa skall ha kommit till skada vid branden.

Foto: Jan Emanuelsson / Topnews.se

ambiulans, anlagd, asyl, boende, brand, ekeby, flykting, invandrare, polis, refugees, räddningstjänst

På onsdagsmorgonen vid 05-tiden larmades räddningstjänst, polis och ambulans till Allegatan i Ekeby, Bjuvs kommun. En brand hade utbrutit i ett planerat asylboende bestående av flera baracker. Vid ankomst var flera av barackerna övertända med öppna lågor och kraftig rökutveckling. Det fanns brandhärdar på flera olika platser så polisen misstänker att branden är anlagd. Händelsen rubriceras som mordbrand. När brandresterna svalnat kommer polisens tekniker att undersöka platsen, som nu är avspärrad. Ingen människa skall ha kommit till skada vid branden.

Foto: Jan Emanuelsson / Topnews.se

ambiulans, anlagd, asyl, boende, brand, ekeby, flykting, invandrare, polis, refugees, räddningstjänst

På onsdagsmorgonen vid 05-tiden larmades räddningstjänst, polis och ambulans till Allegatan i Ekeby, Bjuvs kommun. En brand hade utbrutit i ett planerat asylboende bestående av flera baracker. Vid ankomst var flera av barackerna övertända med öppna lågor och kraftig rökutveckling. Det fanns brandhärdar på flera olika platser så polisen misstänker att branden är anlagd. Händelsen rubriceras som mordbrand. När brandresterna svalnat kommer polisens tekniker att undersöka platsen, som nu är avspärrad. Ingen människa skall ha kommit till skada vid branden.

Foto: Jan Emanuelsson / Topnews.se

ambiulans, anlagd, asyl, boende, brand, ekeby, flykting, invandrare, polis, refugees, räddningstjänst

På onsdagsmorgonen vid 05-tiden larmades räddningstjänst, polis och ambulans till Allegatan i Ekeby, Bjuvs kommun. En brand hade utbrutit i ett planerat asylboende bestående av flera baracker. Vid ankomst var flera av barackerna övertända med öppna lågor och kraftig rökutveckling. Det fanns brandhärdar på flera olika platser så polisen misstänker att branden är anlagd. Händelsen rubriceras som mordbrand. När brandresterna svalnat kommer polisens tekniker att undersöka platsen, som nu är avspärrad. Ingen människa skall ha kommit till skada vid branden.

Foto: Jan Emanuelsson / Topnews.se

ambiulans, anlagd, asyl, boende, brand, ekeby, flykting, invandrare, polis, refugees, räddningstjänst

På onsdagsmorgonen vid 05-tiden larmades räddningstjänst, polis och ambulans till Allegatan i Ekeby, Bjuvs kommun. En brand hade utbrutit i ett planerat asylboende bestående av flera baracker. Vid ankomst var flera av barackerna övertända med öppna lågor och kraftig rökutveckling. Det fanns brandhärdar på flera olika platser så polisen misstänker att branden är anlagd. Händelsen rubriceras som mordbrand. När brandresterna svalnat kommer polisens tekniker att undersöka platsen, som nu är avspärrad. Ingen människa skall ha kommit till skada vid branden.

Foto: Jan Emanuelsson / Topnews.se

ambiulans, anlagd, asyl, boende, brand, ekeby, flykting, invandrare, polis, refugees, räddningstjänst

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *