KLIPPAN: Kraftig kollision i olycksdrabbad korsning

Vid 17.45-tiden på onsdagen larmades räddningstjänst från flera stationer, flera polispatruller och 6 ambulanser till korningen mellan Fabriksvägen och väg 13 i västra delen av Klippan.
Två personbilar hade kolliderat. Totalt skall 5 personer ha varit inblandade. Samtliga kontrollerades av ambulanspersonal på platsen. Hur skadade de var är okänt, dock skall ingen ha varit allvarligt fysiskt skadad.
Korsningen stängdes av helt under räddnings- och bärgningsarbetet.
Ett flertal olyckor har den senaste tiden inträffat på samma plats. En bidragande orsak kan vara att trafiken på väg 13  kommer väldigt fort, 90-sträcka. Fabriksvägen har stopplikt och 60 km/h i hastighetsbegränsning, dock är det ett kraftigt nedförslut fram till stopplikten.

 

Vid 17.45-tiden på onsdagen larmades räddningstjänst från flera stationer, flera polispatruller och 6 ambulanser till korningen mellan Fabriksvägen och väg 13 i västra delen av Klippan. Två personbilar hade kolliderat. Totalt skall 5 personer ha varit inblandade. Samtliga kontrollerades av ambulanspersonal på platsen. Hur skadade de var är okänt, dock skall ingen ha varit allvarligt fysiskt skadad. Korsningen stängdes av helt under räddnings- och bärgningsarbetet. Ett flertal olyckor har den senaste tiden inträffat på samma plats. En bidragande orska kan vara att trafiken på väg 13 kommer väldigt fort, 90-sträcka. Fabriksvägen har stopplikt och 60 km/h i hastighetsbegränsning, dock är det ett kraftigt nedförslut fram till stopplikten.

Foto: Jan Emanuelsson / Topnews.se

ambulans, avstängt, fabriksvägen, klippan, olycka, personbil, polis, räddningstjänst, sjukhus, skadad, trafik, trafikolycka, väg 13

Vid 17.45-tiden på onsdagen larmades räddningstjänst från flera stationer, flera polispatruller och 6 ambulanser till korningen mellan Fabriksvägen och väg 13 i västra delen av Klippan. Två personbilar hade kolliderat. Totalt skall 5 personer ha varit inblandade. Samtliga kontrollerades av ambulanspersonal på platsen. Hur skadade de var är okänt, dock skall ingen ha varit allvarligt fysiskt skadad. Korsningen stängdes av helt under räddnings- och bärgningsarbetet. Ett flertal olyckor har den senaste tiden inträffat på samma plats. En bidragande orska kan vara att trafiken på väg 13 kommer väldigt fort, 90-sträcka. Fabriksvägen har stopplikt och 60 km/h i hastighetsbegränsning, dock är det ett kraftigt nedförslut fram till stopplikten.

Foto: Jan Emanuelsson / Topnews.se

ambulans, avstängt, fabriksvägen, klippan, olycka, personbil, polis, räddningstjänst, sjukhus, skadad, trafik, trafikolycka, väg 13

Vid 17.45-tiden på onsdagen larmades räddningstjänst från flera stationer, flera polispatruller och 6 ambulanser till korningen mellan Fabriksvägen och väg 13 i västra delen av Klippan. Två personbilar hade kolliderat. Totalt skall 5 personer ha varit inblandade. Samtliga kontrollerades av ambulanspersonal på platsen. Hur skadade de var är okänt, dock skall ingen ha varit allvarligt fysiskt skadad. Korsningen stängdes av helt under räddnings- och bärgningsarbetet. Ett flertal olyckor har den senaste tiden inträffat på samma plats. En bidragande orska kan vara att trafiken på väg 13 kommer väldigt fort, 90-sträcka. Fabriksvägen har stopplikt och 60 km/h i hastighetsbegränsning, dock är det ett kraftigt nedförslut fram till stopplikten.

Foto: Jan Emanuelsson / Topnews.se

ambulans, avstängt, fabriksvägen, klippan, olycka, personbil, polis, räddningstjänst, sjukhus, skadad, trafik, trafikolycka, väg 13

Vid 17.45-tiden på onsdagen larmades räddningstjänst från flera stationer, flera polispatruller och 6 ambulanser till korningen mellan Fabriksvägen och väg 13 i västra delen av Klippan. Två personbilar hade kolliderat. Totalt skall 5 personer ha varit inblandade. Samtliga kontrollerades av ambulanspersonal på platsen. Hur skadade de var är okänt, dock skall ingen ha varit allvarligt fysiskt skadad. Korsningen stängdes av helt under räddnings- och bärgningsarbetet. Ett flertal olyckor har den senaste tiden inträffat på samma plats. En bidragande orska kan vara att trafiken på väg 13 kommer väldigt fort, 90-sträcka. Fabriksvägen har stopplikt och 60 km/h i hastighetsbegränsning, dock är det ett kraftigt nedförslut fram till stopplikten.

Foto: Jan Emanuelsson / Topnews.se

ambulans, avstängt, fabriksvägen, klippan, olycka, personbil, polis, räddningstjänst, sjukhus, skadad, trafik, trafikolycka, väg 13

Vid 17.45-tiden på onsdagen larmades räddningstjänst från flera stationer, flera polispatruller och 6 ambulanser till korningen mellan Fabriksvägen och väg 13 i västra delen av Klippan. Två personbilar hade kolliderat. Totalt skall 5 personer ha varit inblandade. Samtliga kontrollerades av ambulanspersonal på platsen. Hur skadade de var är okänt, dock skall ingen ha varit allvarligt fysiskt skadad. Korsningen stängdes av helt under räddnings- och bärgningsarbetet. Ett flertal olyckor har den senaste tiden inträffat på samma plats. En bidragande orska kan vara att trafiken på väg 13 kommer väldigt fort, 90-sträcka. Fabriksvägen har stopplikt och 60 km/h i hastighetsbegränsning, dock är det ett kraftigt nedförslut fram till stopplikten.

Foto: Jan Emanuelsson / Topnews.se

ambulans, avstängt, fabriksvägen, klippan, olycka, personbil, polis, räddningstjänst, sjukhus, skadad, trafik, trafikolycka, väg 13

Vid 17.45-tiden på onsdagen larmades räddningstjänst från flera stationer, flera polispatruller och 6 ambulanser till korningen mellan Fabriksvägen och väg 13 i västra delen av Klippan. Två personbilar hade kolliderat. Totalt skall 5 personer ha varit inblandade. Samtliga kontrollerades av ambulanspersonal på platsen. Hur skadade de var är okänt, dock skall ingen ha varit allvarligt fysiskt skadad. Korsningen stängdes av helt under räddnings- och bärgningsarbetet. Ett flertal olyckor har den senaste tiden inträffat på samma plats. En bidragande orska kan vara att trafiken på väg 13 kommer väldigt fort, 90-sträcka. Fabriksvägen har stopplikt och 60 km/h i hastighetsbegränsning, dock är det ett kraftigt nedförslut fram till stopplikten.

Foto: Jan Emanuelsson / Topnews.se

ambulans, avstängt, fabriksvägen, klippan, olycka, personbil, polis, räddningstjänst, sjukhus, skadad, trafik, trafikolycka, väg 13

Vid 17.45-tiden på onsdagen larmades räddningstjänst från flera stationer, flera polispatruller och 6 ambulanser till korningen mellan Fabriksvägen och väg 13 i västra delen av Klippan. Två personbilar hade kolliderat. Totalt skall 5 personer ha varit inblandade. Samtliga kontrollerades av ambulanspersonal på platsen. Hur skadade de var är okänt, dock skall ingen ha varit allvarligt fysiskt skadad. Korsningen stängdes av helt under räddnings- och bärgningsarbetet. Ett flertal olyckor har den senaste tiden inträffat på samma plats. En bidragande orska kan vara att trafiken på väg 13 kommer väldigt fort, 90-sträcka. Fabriksvägen har stopplikt och 60 km/h i hastighetsbegränsning, dock är det ett kraftigt nedförslut fram till stopplikten.

Foto: Jan Emanuelsson / Topnews.se

ambulans, avstängt, fabriksvägen, klippan, olycka, personbil, polis, räddningstjänst, sjukhus, skadad, trafik, trafikolycka, väg 13

Vid 17.45-tiden på onsdagen larmades räddningstjänst från flera stationer, flera polispatruller och 6 ambulanser till korningen mellan Fabriksvägen och väg 13 i västra delen av Klippan. Två personbilar hade kolliderat. Totalt skall 5 personer ha varit inblandade. Samtliga kontrollerades av ambulanspersonal på platsen. Hur skadade de var är okänt, dock skall ingen ha varit allvarligt fysiskt skadad. Korsningen stängdes av helt under räddnings- och bärgningsarbetet. Ett flertal olyckor har den senaste tiden inträffat på samma plats. En bidragande orska kan vara att trafiken på väg 13 kommer väldigt fort, 90-sträcka. Fabriksvägen har stopplikt och 60 km/h i hastighetsbegränsning, dock är det ett kraftigt nedförslut fram till stopplikten.

Foto: Jan Emanuelsson / Topnews.se

ambulans, avstängt, fabriksvägen, klippan, olycka, personbil, polis, räddningstjänst, sjukhus, skadad, trafik, trafikolycka, väg 13

Vid 17.45-tiden på onsdagen larmades räddningstjänst från flera stationer, flera polispatruller och 6 ambulanser till korningen mellan Fabriksvägen och väg 13 i västra delen av Klippan. Två personbilar hade kolliderat. Totalt skall 5 personer ha varit inblandade. Samtliga kontrollerades av ambulanspersonal på platsen. Hur skadade de var är okänt, dock skall ingen ha varit allvarligt fysiskt skadad. Korsningen stängdes av helt under räddnings- och bärgningsarbetet. Ett flertal olyckor har den senaste tiden inträffat på samma plats. En bidragande orska kan vara att trafiken på väg 13 kommer väldigt fort, 90-sträcka. Fabriksvägen har stopplikt och 60 km/h i hastighetsbegränsning, dock är det ett kraftigt nedförslut fram till stopplikten.

Foto: Jan Emanuelsson / Topnews.se

ambulans, avstängt, fabriksvägen, klippan, olycka, personbil, polis, räddningstjänst, sjukhus, skadad, trafik, trafikolycka, väg 13

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *