LJUNGBYHED: Kraftig brand i Lantmännens lager av balar med strö

Strax efter kl 21.00 på torsdagskvällen larmades räddningstjänsten till Järnvägsgatan i Ljungbyhed.

En kraftig brand hade utbrutit i ett lager av balar  med strö till hästar på Lantmännens fabriksområde.
Stora lågor och tidvis kraftig rökutveckling från platsen.
Ingen person skall enligt kända uppgifter ha blivit skadad.
Orsaken till branden är ännu okänd.
Man fick hjälp av en hjullastare för att sprida ut ströet så man kom åt att släcka.

Kraftig brand i balar med strö

Strax efter kl 21.00 på torsdagskvällen larmades räddningstjänsten till Järnvägsgatan i Ljungbyhed. En kraftig brand hade utbrutit i ett lager av strö på Lantmännens fabriksområde. Stora lågor och tidvis kraftig rökutveckling från platsen. Ingen person skall enligt kända uppgifter ha blivit skadad. Orsaken till branden är ännu okänd. Man fick hjälp av en hjullastare för att sprida ut ströet så man kom åt att släcka.

Foto: Jan Emanuelsson / Topnews.se

brand, klippan, ljungbyhed, räddningstjänst

Strax efter kl 21.00 på torsdagskvällen larmades räddningstjänsten till Järnvägsgatan i Ljungbyhed. En kraftig brand hade utbrutit i ett lager av strö på Lantmännens fabriksområde. Stora lågor och tidvis kraftig rökutveckling från platsen. Ingen person skall enligt kända uppgifter ha blivit skadad. Orsaken till branden är ännu okänd. Man fick hjälp av en hjullastare för att sprida ut ströet så man kom åt att släcka.

Foto: Jan Emanuelsson / Topnews.se

brand, klippan, ljungbyhed, räddningstjänst

Strax efter kl 21.00 på torsdagskvällen larmades räddningstjänsten till Järnvägsgatan i Ljungbyhed. En kraftig brand hade utbrutit i ett lager av strö på Lantmännens fabriksområde. Stora lågor och tidvis kraftig rökutveckling från platsen. Ingen person skall enligt kända uppgifter ha blivit skadad. Orsaken till branden är ännu okänd. Man fick hjälp av en hjullastare för att sprida ut ströet så man kom åt att släcka.

Foto: Jan Emanuelsson / Topnews.se

brand, klippan, ljungbyhed, räddningstjänst

 

Strax efter kl 21.00 på torsdagskvällen larmades räddningstjänsten till Järnvägsgatan i Ljungbyhed. En kraftig brand hade utbrutit i ett lager av strö på Lantmännens fabriksområde. Stora lågor och tidvis kraftig rökutveckling från platsen. Ingen person skall enligt kända uppgifter ha blivit skadad. Orsaken till branden är ännu okänd. Man fick hjälp av en hjullastare för att sprida ut ströet så man kom åt att släcka.

Foto: Jan Emanuelsson / Topnews.se

brand, klippan, ljungbyhed, räddningstjänst

 

Strax efter kl 21.00 på torsdagskvällen larmades räddningstjänsten till Järnvägsgatan i Ljungbyhed. En kraftig brand hade utbrutit i ett lager av strö på Lantmännens fabriksområde. Stora lågor och tidvis kraftig rökutveckling från platsen. Ingen person skall enligt kända uppgifter ha blivit skadad. Orsaken till branden är ännu okänd. Man fick hjälp av en hjullastare för att sprida ut ströet så man kom åt att släcka.

Foto: Jan Emanuelsson / Topnews.se

brand, klippan, ljungbyhed, räddningstjänst

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *