KLIPPAN: Brand i diskmaskin rökfyllde villa

Strax före kl 07.00 på måndagsmorgonen larmades räddningstjänsten i Klippan och Ljungbyhed samt polis till en enfamiljsvilla på Plogvägen i Söndraby.
En diskmaskin hade börjat ryka och lågor slog ut från den.
Räddningstjänsten kunde snabbt släckas branden och bar ut maskinen på garageuppfarten.
Villan rökfylldes vid händelsen co man vädrade ut röken med hjälp av fläktar.
Ingen person kom till fysisk skada.

Strax före kl 07.00 på måndagsmorgonen larmades räddningstjänsten i Klippan och Ljungbyhed samt polis till en enfamiljsvilla på Plogvägen i Söndraby. En diskmaskin hade börjat ryka och lågor slog ut från den. Räddningstjänsten kunde snabbt släckas branden och bar ut maskinen på garageuppfarten. Villan rökfylldes vid händelsen co man vädrade ut röken med hjälp av fläktar. Ingen person kom till fysisk skada.

Foto: Jan Emanuelsson / Topnews.se

brand, diskmaskin, klippan, polis, räddningstjänst, villa

Strax före kl 07.00 på måndagsmorgonen larmades räddningstjänsten i Klippan och Ljungbyhed samt polis till en enfamiljsvilla på Plogvägen i Söndraby. En diskmaskin hade börjat ryka och lågor slog ut från den. Räddningstjänsten kunde snabbt släckas branden och bar ut maskinen på garageuppfarten. Villan rökfylldes vid händelsen co man vädrade ut röken med hjälp av fläktar. Ingen person kom till fysisk skada.

Foto: Jan Emanuelsson / Topnews.se

brand, diskmaskin, klippan, polis, räddningstjänst, villa

Strax före kl 07.00 på måndagsmorgonen larmades räddningstjänsten i Klippan och Ljungbyhed samt polis till en enfamiljsvilla på Plogvägen i Söndraby. En diskmaskin hade börjat ryka och lågor slog ut från den. Räddningstjänsten kunde snabbt släckas branden och bar ut maskinen på garageuppfarten. Villan rökfylldes vid händelsen co man vädrade ut röken med hjälp av fläktar. Ingen person kom till fysisk skada.

Foto: Jan Emanuelsson / Topnews.se

brand, diskmaskin, klippan, polis, räddningstjänst, villa

Strax före kl 07.00 på måndagsmorgonen larmades räddningstjänsten i Klippan och Ljungbyhed samt polis till en enfamiljsvilla på Plogvägen i Söndraby. En diskmaskin hade börjat ryka och lågor slog ut från den. Räddningstjänsten kunde snabbt släckas branden och bar ut maskinen på garageuppfarten. Villan rökfylldes vid händelsen co man vädrade ut röken med hjälp av fläktar. Ingen person kom till fysisk skada.

Foto: Jan Emanuelsson / Topnews.se

brand, diskmaskin, klippan, polis, räddningstjänst, villa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *