HYLLINGE: Smash and grab-försök mot Familia köpcenter

Vid 4-tiden på torsdagsmorgonen larmades polis till Familia köpcentrum i Hyllinge efter att inbrottslarm utlösts från flera butiker.
En stulen bil hade använts för att forcera entredörrarna.
Polisen letade efter gärningsmän inne i köpcentret utan att hitta någon.
Okänt om förövarna fått med sig något stöldgods.

Vid 4-tiden på torsdagsmorgonen larmades polis till Familia köpcentrum i Hyllinge efter att inbrottslarm utlösts från flera butiker. En stulen bil hade använts för att forcera entredörrarna. Polisen letade efter gärningsmän inne i köpcentret utan att hitta någon.

Foto: Jan Emanuelsson / Topnews.se

familia, hyllinge, inbrott, polis, smash and grab

Vid 4-tiden på torsdagsmorgonen larmades polis till Familia köpcentrum i Hyllinge efter att inbrottslarm utlösts från flera butiker. En stulen bil hade använts för att forcera entredörrarna. Polisen letade efter gärningsmän inne i köpcentret utan att hitta någon.

Foto: Jan Emanuelsson / Topnews.se

familia, hyllinge, inbrott, polis, smash and grab

Vid 4-tiden på torsdagsmorgonen larmades polis till Familia köpcentrum i Hyllinge efter att inbrottslarm utlösts från flera butiker. En stulen bil hade använts för att forcera entredörrarna. Polisen letade efter gärningsmän inne i köpcentret utan att hitta någon.

Foto: Jan Emanuelsson / Topnews.se

familia, hyllinge, inbrott, polis, smash and grab

Vid 4-tiden på torsdagsmorgonen larmades polis till Familia köpcentrum i Hyllinge efter att inbrottslarm utlösts från flera butiker. En stulen bil hade använts för att forcera entredörrarna. Polisen letade efter gärningsmän inne i köpcentret utan att hitta någon.

Foto: Jan Emanuelsson / Topnews.se

familia, hyllinge, inbrott, polis, smash and grab

Vid 4-tiden på torsdagsmorgonen larmades polis till Familia köpcentrum i Hyllinge efter att inbrottslarm utlösts från flera butiker. En stulen bil hade använts för att forcera entredörrarna. Polisen letade efter gärningsmän inne i köpcentret utan att hitta någon.

Foto: Jan Emanuelsson / Topnews.se

familia, hyllinge, inbrott, polis, smash and grab

Vid 4-tiden på torsdagsmorgonen larmades polis till Familia köpcentrum i Hyllinge efter att inbrottslarm utlösts från flera butiker. En stulen bil hade använts för att forcera entredörrarna. Polisen letade efter gärningsmän inne i köpcentret utan att hitta någon.

Foto: Jan Emanuelsson / Topnews.se

familia, hyllinge, inbrott, polis, smash and grab

Vid 4-tiden på torsdagsmorgonen larmades polis till Familia köpcentrum i Hyllinge efter att inbrottslarm utlösts från flera butiker. En stulen bil hade använts för att forcera entredörrarna. Polisen letade efter gärningsmän inne i köpcentret utan att hitta någon.

Foto: Jan Emanuelsson / Topnews.se

familia, hyllinge, inbrott, polis, smash and grab

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *