Mord på parkeringsplats i södra Helsingborg

Kl 18.07 på onsdagskvällen larmades polis och ambulans till parkeringen utanför Jysk på Ramlösa i Helsingborg efter att en person fått mycket allvarliga skador från ett skarpt och/eller vasst föremål. 
Personen fördes i ambulans till Helsingborgs lasarett. 
Ett större område spärrades av på parkeringen. 
Även akutmottagningens entré spärrades av. 
Polishund söker i närområdet. 
Kl 19.30 meddelar polisen att en misstänkt person gripits.

Stillbilder finns HÄR
Rörligt material fins på TOPNEWS.SE

Klippan Lady Open 2020 Pictures

Personbilar och häst i släp kolliderade utanför Hyllinge

Räddningstjänsten, polis och flera ambulanser larmades kl 21.19 till Hyllingevägen, strax norr om Hyllinge, efter att två personbilar kolliderat. Den ena hade ett hästsläp tillkopplat ovh en häst lastad.En person fördes till sjukhus med okända skador. Hästen klarade sig bra och kunde flyttas över till ett annat släp.Bilar och släp blockerades hela vägen som stängdes av helt i båda riktningarna under räddnings- och bärgningsarbetet.Båda bilarna fick bärgas från platsen.Inledningsvis misstänkte man att en person lämnat platsen och polisens hundförare larmades för att göra ett eftersök.

Fler stillbilder hittar du hät:
http://je-photo.se/2020/20200115_olycka_haest/

KLIPPAN: Omfattande skador på villa efter mycket kraftig explosion

Räddningstjänsten larmades vid 00.30-tiden till Klingstorp, mellan Ljungbyhed och Perstorp i Klippans kommun.På plats kunde man konstatera att det skett en mycket kraftig explosion i anslutning till en villa. Det hade orsakats mycket stora materiella skador och ett hål på ca 2×2 meter hade bildats i fasaden.Inga personer skall ha skadats fysiskt. I huset fanns också hundar och en kakadua som även dem verkar ha klarat sig utan skador.Platsen spärrades inledningsvis av och bombtekniker undersökte om det kunde finnas ytterligare risk för explosion.Vid 04-tiden hävdes avspärrningarna och polisens tekniker undersökte platsen. Fortfarande är det oklart vad som exploderat.Vägen mellan Färingtofta och Perstorp var inledningsvis helt avspärrad.

Fler bilder finns här:
http://je-photo.se/2020/20200106_explosion_Klippan/

KLIPPAN: Larm om brand i byggnad på Bjersgårdsvägen

Vid 16.45-tiden på söndagen larmades räddningstjänst till Bjersgårdsvägen i Klippan efter man fått larm om brand i villa.Ingen person var hemma vid tillfället.Då man utifrån endast upptäckte någon form av rökutveckling inne i villan, beslöt man att göra en inbrytning för att kunna leta upp en eventuell brandhärd.Två transportburar till smådjur, med okänt innehåll, togs snabbt ut ur villan.Efter noggrann genomsökning av hela huset var det enda man hittade som kunde orsaka röken var någon form av kamin, som tömdes av rökdykare.Vid 18.30-tiden avvecklade räddningstjänsten sin insats och lämnade platsen.

Fler bilder finns här:
http://je-photo.se/2020/20200105_brand_Klippan/

KLIPPAN: Ny olycka i olycksdrabbad korsning

Ännu en gång har en olycka inträffat i korsningen Fabriksvägen och rv 13 strax öster om Kiippan. Två personbilar kolliderade, en fick fronten intryckt medan den andra fick bakpartiet tillskrynklat.
Räddningstjänst, polis och två ambulanser hade larmats till platsen.
De drabbade undersöktes av ambulanspersonalen, men behövde inte vidare sjukvård.
Vägen var delvis avstängd under räddningsarbetet.
Båda bilarna fick bärgas från platsen..je-photo.se

Fler bilder hittar ni på:
http://www.je-photo.se/2019/20191220_olycka_klippan

HÄSSLEHOLM: Två skottskadade till sjukhus

Två personer skottskadades på torsdagen i Hässleholm. 
En person skall vara allvarligt skadad, medan den andre lindrigt. Många enheter från polisen för att samla spår och information om händelsen. 
Helikopter sökte från luften och flera hundekipage sökte av två avspärrade områden. Dessa slogs senare samman till ett stort. 
Tre förskolor och en skola inrymdes och vårdnadshavarna ombads hämta sina barn.

Punkfest på Norrehus, succe igen.

För andra gången arrangerade Anders Nilsson från MIC (Musik i Centrum) och Studiefrämjandet i samarbete med , Klippans Kommun och Norrehus en punkfest i Klippan. Lite beroende på vem som spelade så kom det ”lapp på luckan” så man fick köa för att komma in. Förköpet blev tyvärr inte utsålt, men det rättade till sig under kvällens gång. Musiken och personligheterna fyllde upp lokalerna till bristningsgränsen.

Stillbilder finner ni här